Yritys, liity mukaan!

Pohjanmaan palvelut on tehokas markkinointikanava

Pohjanmaan palveluiden avulla yrityksesi pääsee pienellä vaivalla ja rahalla mukaan digitaaliseen markkinointiin. Palvelussa on suuri joukko uskollisia, alusta saakka mukana olleita käyttäjiä, jotka ovat itse todenneet palvelun hyödyn omalle liiketoiminnalleen.

Periaate on yksinkertainen: oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla päivität ajankohtaista asiaa sivustollesi omien kykyjesi ja resurssiesi mukaan itsellesi sopivimpana aikana. Artikkelien ajastaminen puolestaan mahdollistaa markkinointiviestin kirjoittamisen valmiiksi sesonkiaikoja varten, jolloin kiireisinä aikoina voit keskittyä palvelemaan asiakkaita. Mitä aktiivisempi kirjoittaja, sen paremmat tulokset.

Helppous

Sivuston päivitys on vaivatonta ja voit jakaa artikkelin samalla myös sosiaalisessa mediassa. Kerro palveluistasi ja tuotteistasi kuluttajille silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Nopeus

Kun kirjoitat ja julkaiset artikkelin, se tulee välittömästi näkyviin omalla sivustollasi. Pienellä viiveellä artikkeli nousee Pohjanmaan palveluiden etusivulle ja edelleen Ilkan tai Pohjalaisen verkkopalvelun etusivulle.

Paikallisuus

Paikallinen palvelu takaa luotettavuuden. Lisäksi tavoitat oman maakuntasi ostajat tehokkaasti alueen parhaissa välineissä.

Hakukonenäkyvyys

Palvelulla on hyvä näkyvyys hakukoneissa. Näin olle tavoitat ne verkon asiakkaat, jotka etsivät juuri Sinun tarjoamiasi palveluita ja tuotteita.

Hinta

Palvelun hinta on edullinen! Oman sivustosi saat auki 150 eurolla, ja sen jälkeen maksat vain 28 euroa kuukaudessa.

 

Hinnasto

Pohjanmaan palvelut -sivujen perustaminen 150 e
(kertaluonteinen liittymismaksu)

Kuukausittainen mukanaolomaksu 28 e

(kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv)

Tee päivän paras päätös ja liity mukaan alueesi oman mediamyyjän kautta:

Seinäjoki:
anssi.laurila@i-mediat.fi / 050 416 4394
Vaasa:
mika.nikkari@i-mediat.fi / 050 416 4395
 
kuva_yrittajat

Tallenna